پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۳۳

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه:

دغدغه مردم این جناح و آن جناح نیست

دغدغه مردم این جناح و آن جناح نیست

حجت الاسلام حاجی علی اکبری با تاکید بر اینکه دغدغه مردم این جناح و آن جناح نیست، گفت: حضور در انتخابات یک وظیفه شرعی قطعی، عقلی و واجب سیاسی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمدجواد حاجی علی اکبری در گفتگوی حضوری و مجازی با جمعی از جوانان، با اشاره به اعلام نتیجه احراز صلاحیت‌های انتخابات پیش رو گفت: انتخابات وارد مرحله جدی رقابت بین کاندیداها شده و باید درک کرد که دغدغه مردم این جناح و آن جناح نیست، بلکه دغدغه اصلی مردم از یک طرف واقعیت‌های زندگیشان است و از طرف دیگر ورود مدیری که روحیه مردمی داشته باشد و با فساد ستیزی و برنامه قابل اجرا و کارآمد وارد میدان شود.

وی ادامه داد: حضور حداکثری مردم در انتخابات پیش‌رو و قوت و ضعف دولت آینده، تأثیر جدی در جبهه مقاومت و نیز در سطح بین‌المللی خواهد داشت و این حد از حساسیت، خود مؤید این واقعیت است که حضور در انتخابات، یک وظیفه شرعی، قطعی، عقلی و واجب سیاسی است.

حاج علی اکبری افزود: مشکلات چند سال اخیر و مسأله ویروس کرونا و نارضایتی مردم از وضعیت معیشتی، که قسمتی از آن مربوط به سو مدیریت‌ها و سو تدبیرهاست، ممکن است بر میزان مشارکت اثرگذار باشد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به کار سخت دولت بعدی اظهار داشت: مردم با توجه به تجربه دولت فعلی و حس بدی که از این دولت به آن‌ها منتقل شده است، منتظر پایان دولت فعلی هستند و این کار را برای دولت آینده سخت‌تر می‌کند. در عین حال اگر دولت آینده مردمی باشد و صمیمانه در کنار مردم حضور داشته باشد، به‌صورت طبیعی بخش عمده‌ای از این بار سبک خواهد شد. حضور دولت در صحنه و مجاهدانه کار کردن ارکان دولت، به نزدیک‌تر شدن مردم به دولت و احساس خوب داشتن نسبت به آن کمک مضاعفی خواهد کرد.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: بعضی از نامزدهای تأیید صلاحیت شده این دوره از انتخابات، با دست پر، با برنامه و ایده در انتخابات حضور پیدا کرده‌اند که این مسأله، به پیشبرد اهداف آینده و خروج از مشکلات کمک بسزایی خواهد کرد و جامعه را به آرامش نسبی خواهد رساند.

وی حضور پر شور مردم در انتخابات را از پشتوانه‌های اصلی نظام دانست و افزود: نظام ما به معنای واقعی کلمه مردم سالاری دینی است و این جنبه از مردم سالاری دینی در کنار مسئله حکمت امام، دوراندیشی ایشان که در قانون اساسی متجلی شده است، نظام را در برابر تهدیدها و دشمنی‌ها حفظ کرده است و از این رو، انتخابات و حضور پرشور مردم و برگزاری سالم و امن انتخابات از اهمیت زیادی برخوردار است.

کد خبر 5225535

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۸:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۳/۱۱
      0 0
      اتفاقا.هیچ.دلیل.عقلی.وشرعی.از.نظرمن.وجود.نداره.وقتی.کاندیداها. صلاحیت.ریاست.جمهوری.را.ندارند.بروم.وقت.بزارم.رای.بدهم